Experten på att bygga bättre samhällen

KÄRNAN i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända - från strategi till konkret genomförande med mätbara resultat.

20 april 2020

Utveckling av Värmdö Kommuns samhällsbyggnadskontor


Samhällsbyggnadskontoret i Värmdö arbetar med att utveckla och stärka sin ledningsgrupp. Arbetet har sin utgångspunkt i en sammanslagning av flera tekniska förvaltningar till en gemensam och samlad Samhällsbyggnadsförvaltning. Efter sammanslagningen behövdes nya effektiva arbetssätt definieras för att nå önskad effekt av sammanslagningen, och en ny ledningsgrupp formeras och komma samman för att leda arbetet på samhällsbyggnadskontoret på ett tydligt och kraftfullt sätt. Chef för det nya samhällsbyggnadskontoret och drivkraften i den stora förändringsresan är Christina Leifman. Som stöd för att genomföra förändringsresan har Christina anlitat Sharing Capabilities.

 

Nyckelpersoner i detta uppdrag är Johan Brisvall och Sharing Capabilities nya samarbetspartner Monika Neukirchen. Monika har också lång erfarenhet av driva förändringsfrågor på ledningsnivå, både strukturella och kulturella. Monika driver även Podden: ”Banbrytande ledarskap” och hon är en mycket uppskattad konsult och talare inom organisationskultur och ledarskap.

Johan Brisvall, VD på Sharing Capabilities AB, kommenterar uppdraget och samarbetet med Monika:

Den här typen av organisationsuppdrag älskar vi eftersom vår unika kunskap och förståelse för en organisation, som Värmdös kommuns samhällsbyggnadskontor, möter kundens behov på ett bra och effektivt sätt. Jag är också väldigt stolt och glad över att kunna få utöka och stärka vårt tjänsteerbjudande ytterligare med en stjärna som Monika!

Om ni har frågor om uppdraget eller våra tjänster, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.