Experten på att bygga bättre samhällen

KÄRNAN i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända - från strategi till konkret genomförande med mätbara resultat.

Jobba hos oss

Sharing Capabilities expanderar kontinuerligt

Kombinationen samhällsbyggnad och management consulting ger en bred blandning av projekt. Vi söker löpande både dig som är nyexaminerad och dig som har erfarenhet av att arbeta som konsult och har ett genuint intresse av att skapa bestående förändringar. Hör av dig om du är nyfiken och vill veta mer om oss. 

Vid frågor, välkommen att kontakta Johan Brisvall.

Tel: 070-540 54 44

Mail: johan.brisvall@scap.se

Är du student och vill skriva examensarbete hos oss?

Plats: Stockholm • Start: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Johan Brisvall, 070-540 54 44, johan.brisvall@scap.se

Examensarbete inom samhällsbyggnad

Vi erbjuder er som genomgår en relevant utbildning och har ett stort intresse för samhällsbyggnad med fokus på bostadsfrågan att skriva examensarbete hos oss. Du eller ni har en egen idé inom området och därifrån kan vi utveckla frågeställningen tillsammans. Vi erbjuder handledning, arbetsplatser på vårt kontor och ett brett kontaktnät inom branschen.

Om Sharing Capabilities

Sharing Capabilities är en snabbt växande start up inom samhällsbyggnadsbranschen i Stockholmsregionen. Vår vision är att göra skillnad i samhällsutvecklingen genom strategisk rådgivning och projektledning samt vara bostadssektorns förstahandsval inom Management Consulting. Det som gör oss på Sharing Capabilities framgångsrika är en unik kombination av kompentens inom strategi, teknik och samhällsbyggnad samt lång erfarenhet i branschen.