Experten på att bygga bättre samhällen

KÄRNAN i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända - från strategi till konkret genomförande med mätbara resultat.

Jobba hos oss

Sharing Capabilities växer

Plats: Stockholm • Start: Enligt överenskommelse • Publicerat: 2021-12-22

Kontaktperson: Johan Brisvall, 070-540 54 44, [email protected]Vill du vara med och utveckla samhällsbyggnadsbranschen?

Hos oss står du med ena foten i den digitala tjänsteutvecklingen för byggbranschen och den andra foten i konsultrollen med utvecklingsuppdrag åt såväl privata som offentliga uppdragsgivare. Låter det lockande? Då är det dig vi söker.

Vi är glada över att allt fler vill ha vår hjälp för att ta nästa steg i sitt arbete med stadsutveckling – det betyder också att vi behöver bli fler. Nu söker vi dig som har arbetat några år och byggt upp ditt eget nätverk samt är nyfiken på att driva egna uppdrag nära oss andra i teamet. Du är bekväm med att ta nya kontakter och stötta våra kunder i deras utmaningar och behov.

Vi arbetar bland annat med kommuner som vill förbättra sina markanvisningsprocesser och med byggaktörer som behöver stöd i att ta fram strategier för affärsutveckling. Vi drivs av att förbättra samarbetet mellan det offentliga och privata oftast med utgångspunkt i båda parters arbete med markanvisningar.

Förutom att stödja våra kunder i spännande utvecklingsfrågor är vi på Sharing Capabilities även initiativtagare till Markanvisning.se, Sveriges ledande plattform och mötesplats för kommunala markanvisningar. Vi brinner för att effektivisera och förbättra en långsiktig mark- och platsutveckling och samlar i dagsläget 1 500 medlemmar. Genom Markanvisning.se får vi dessutom insikter i hur byggaktörer och kommuner agerar i markanvisningsskedet, vilka är en viktig förutsättning när vi arbetar med våra utvecklingsfrågor.

Kan du dessutom tänka dig ett kontor på Slussen med utsikt över Stockholms inlopp med Stockholms stads största investeringsprojekt i förgrunden tycker vi att du ska höra av dig. Rekrytering sker löpande och du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]

Vi hörs! Teamet på Sharing Capabilities/Markanvisning.se

Är du student och vill skriva examensarbete hos oss?

Examensarbete inom samhällsbyggnad

Vi erbjuder er som genomgår en relevant utbildning och har ett stort intresse för samhällsbyggnad med fokus på bostadsfrågan att skriva examensarbete hos oss. Du eller ni har en egen idé inom området och därifrån kan vi utveckla frågeställningen tillsammans. Vi erbjuder handledning, arbetsplatser på vårt kontor och ett brett kontaktnät inom branschen.

Om Sharing Capabilities

Sharing Capabilities är en snabbt växande start up inom samhällsbyggnadsbranschen i Stockholmsregionen. Vår vision är att göra skillnad i samhällsutvecklingen genom strategisk rådgivning och projektledning samt vara bostadssektorns förstahandsval inom Management Consulting. Det som gör oss på Sharing Capabilities framgångsrika är en unik kombination av kompentens inom strategi, teknik och samhällsbyggnad samt lång erfarenhet i branschen.