Experten på att bygga bättre samhällen

KÄRNAN i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända - från strategi till konkret genomförande med mätbara resultat.

Jobba hos oss

Sharing Capabilities fokuserar och växer

Plats: Stockholm • Start: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Johan Brisvall, 070-540 54 44, [email protected]Vill du vara med och utveckla samhällsbyggnadsbranschen?

Hos oss står du med ena foten i den digitala tjänsteutvecklingen för byggbranschen och den andra foten i konsultrollen med utvecklingsuppdrag åt såväl privata som offentliga uppdragsgivare. Låter det lockande? Då är det dig vi söker.

Rekrytering sker löpande och du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]

Vi hörs! Teamet på Sharing Capabilities/Markanvisning.se

Är du student och vill skriva examensarbete hos oss?

Examensarbete inom samhällsbyggnad

Vi erbjuder er som genomgår en relevant utbildning och har ett stort intresse för samhällsbyggnad med fokus på bostadsfrågan att skriva examensarbete hos oss. Du eller ni har en egen idé inom området och därifrån kan vi utveckla frågeställningen tillsammans. Vi erbjuder handledning, arbetsplatser på vårt kontor och ett brett kontaktnät inom branschen.

Om Sharing Capabilities

Sharing Capabilities är en snabbt växande start up inom samhällsbyggnadsbranschen i Stockholmsregionen. Vår vision är att göra skillnad i samhällsutvecklingen genom strategisk rådgivning och projektledning samt vara bostadssektorns förstahandsval inom Management Consulting. Det som gör oss på Sharing Capabilities framgångsrika är en unik kombination av kompentens inom strategi, teknik och samhällsbyggnad samt lång erfarenhet i branschen.