Vi söker en managementkonsult inom hållbar samhällsbyggnad!

 

Om tjänsten

 Som managementkonsult hos oss kommer du att arbeta i varierande projekt tillsammans med mer erfarna kollegor och i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar i dagsläget med allt från det lilla bolaget till stora fastighetskoncerner och statliga myndigheter. Gemensamt för våra uppdrag är att de alla är inom samhällsbyggnad där målet är att erbjuda våra kunder strategisk rådgivning. Vi hjälper även våra kunder med implementering och projektledning av våra framtagna strategier. Du kommer framför allt att jobba med uppdrag inom affärsområdet hållbarhet.

 

Vi utgår från våra centrala lokaler vid Slussen men arbetar även delvis från kund- och projektkontor. Vårt arbete präglas av en hållbar inställning till miljön, varav vi förespråkar cykel och kommunala färdmedel och våra kunder finns ofta inom cykelavstånd. På Sharing Capabilities anser vi att det är viktigt med en bra balans mellan arbete och fritid och har därför en flexibel arbetsmiljö anpassad för olika livssituationer samt en strävan om att inte arbeta mer än åtta timmar per dag.

 

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll på ett bolag i tillväxtfas. Du har stora möjligheter att påverka både din egen och bolagets utveckling, samtidigt som du arbetar i en kreativ och stöttande miljö.

Om Sharing Capabilities

Sharing Capabilities är en snabbt växande start-up inom samhällsbyggnadsbranschen i Stockholmsregionen. Vår vision är att göra skillnad i samhällsutvecklingen genom strategisk rådgivning och projektledning och vårt mål är att vara samhällsbyggnadssektorns förstahandsval inom management consulting. Det som gör oss på Sharing Capabilities framgångsrika är en unik kombination av kompentens inom strategi, teknik och samhällsbyggnad samt lång erfarenhet i branschen. 

 

Vi söker

Vi förutsätter att du har ett brett intresse för samhällsbyggnad och bostadsmarknaden, samt en relevant akademisk utbildning. Du brinner för att arbeta med hållbarhet och har en stor vilja att utvecklas personligen. För att vara framgångsrik i rollen ser vi även gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som konsult, med projektledning och/eller arbete med strategiska frågor. Ideellt engagemang är meriterande. 

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Plats: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

Kontaktperson: Hållbarhetschef Nina Björstrand, 070-540 54 61, nina.bjorstrand@scap.se

 

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

 

 

 

 

 

 

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283