Senior managementkonsult inom samhällsbyggnad

 

Om Sharing Capabilities

Sharing Capabilities är en snabbt växande start up inom samhällsbyggnadsbranschen i Stockholmsregionen. Vår vision är att göra skillnad i samhällsutvecklingen genom strategisk rådgivning och projektledning samt vara bostadssektorns förstahandsval inom Management Consulting. Det som gör oss på Sharing Capabilities framgångsrika är en unik kombination av kompentens inom strategi, teknik och samhällsbyggnad samt lång erfarenhet i branschen. Vi söker nu vår nästa medarbetare som vill vara med på vår spännande resa och växa med oss.

 

Om tjänsten

Som senior managementkonsult hos oss kommer du att arbeta i ett team med hängivna experter inom branschen. Våra uppdrag sträcker sig från att formulera strategier, utveckla operationellt utförande till utveckling av organisatoriska projekt. I dagsläget arbetar vi med allt från det lilla bolaget till stora fastighetsbolag och statliga myndigheter.

 

Sharing Capabilities blomstrar och du kommer att uppmanas att ta aktiv del i affärsutvecklingen i vår expansion. Vi kommer att identifiera nya möjligheter och ta itu med dem tillsammans.

 

Vi erbjuder varierande och strategiska projekt i en expanderande bransch full av möjligheter i kombination med en hållbar arbetsbalans och en hög grad av inflytande i att forma framtiden för Sharing Capabilities. Vi utgår från våra centrala lokaler vid Slussen men arbetar även delvis från kund- och projektkontor. Vårt arbete präglas av en hållbar inställning till miljön, varav vi förespråkar cykel och kommunala färdmedel och våra kunder finns ofta inom cykelavstånd. På Sharing Capabilities anser vi att det är viktigt med en bra balans mellan arbete och fritid och har därför en flexibel arbetsmiljö anpassad för olika livssituationer samt en strävan om att inte arbeta mer än åtta timmar per dag.

 

Vi söker

Som person ser vi att du har ett brett intresse för samhällsbyggnad och bostadsmarknaden. Du brinner för att arbeta med frågor som gör skillnad för samhällsutvecklingen och har en stor vilja att utvecklas personligen. Vi ser vidare att du har en relevant akademisk utbildning samt en bred kunskap inom management consulting och projektledning. Erfarenhet av strategiarbete, innovation & tillväxt och organisationsutveckling är av särskilt intresse.

 

 

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Plats: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Min erfarenhet: 5 års erfarenhet av management consulting

Min Utbildning: Universitetsexamen - Master

Resor i tjänst: 0 %

Kontaktperson: Frank Strand, + 46 703 956 848, Frank.Strand(at)scap.se

 

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283