Vi stöttar projektet Väsjön i Sollentuna

Under hösten 2016 har Sharing Capabilities i uppdraget att se över hur styrningen av den kommunala servicen, och därmed integrationen mellan Väsjö-projektet och de berörda kommunala förvaltningarna, kan förbättras ytterligare. Huvudsyftet är att se till att alla berörda aktörer går i takt med varandra. Inom uppdraget ska vi bland annat genomföra intervjuer med nyckelaktörer för att kunna kartlägga utvecklingsbehov och sedan utveckla en modell för tydligare styrning i nära samarbete med kunden.

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283