Sharing Capabilities stödjer Nattvandrarna

June 27, 2017

Sharing Capabilities är stolta över att i år kunna sponsra nattvandrarna. Vi tycker att det är särskilt angeläget att bidra till initiativ för en ökad trygghet i våra offentliga miljöer, inte minst för att säkra att de är tillgängliga för oss alla. En ökad närvaro av vuxna bidrar till detta.

 

- Vi går mot varmare tider och alltfler vill kunna njuta av värmen och ledigheten utomhus under sena sommarkvällar. Sharing Capabilities vill vara med och bidra till en tryggare och därmed mer tillgänglig stadsmiljö genom att stödja Nattvandrarna, säger Frank Strand, VD på Sharing Capabilities.

 

Nattvandring innebär att vuxna rör sig ute bland ungdomar på kvällar och nätter för att skapa en ökad social trygghet som kan medverka till att minska risken för drogmissbruk, våld, skadegörelse och annan kriminalitet. Nattvandrarna Sverige är en ideell, demokratiskt uppbyggd folkrörelse och intresseorganisation för lokala nattvandrarföreningar runt om i landet.

 

 

Nattvandrarna engagerar sig mycket i samarbeten med många aktörer i samhället. Till exempel utbildar polisen alla nattvandrargrupper i lag och rätt, Beroendecentrum föreläser om droger och Röda Korset lär ut första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Nattvandrarna Sveriges vision är att vara en vuxen förebild som kan motverka användning av droger, våldsamhet och vandalism.

 

Mer information om nattvandrarnas verksamhet hittar du här: http://www.nattvandrarna.se

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283