Experten på att bygga bättre samhällen

KÄRNAN i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända - från strategi till konkret genomförande med mätbara resultat.

Experter på samhällsbyggnads-sektorns privata och offentliga aktörer

Kärnan i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att få det att hända - från strategi till konkret genomförande med mätbara resultat.

Våra tjänster

Managementkonsulter inom samhällsbyggnadssektorn.

Vi brinner för samhällsbyggnadsfrågor. Vi som bildade Sharing Capabilities upptäckte att det saknades expertis inom managementrådgivning för dessa frågor. Idag stödjer vi offentliga och privata aktörer i samhällsbyggnadssektorn med affärs- och verksamhetsutveckling. Vi är framgångsrika och stolta över våra kunder.

Läs mer

Verksamhets-utveckling

Översyn och utveckling av organisation, arbetssätt och styrning. Stödjer er verksamhetsmodell era mål?

Läs mer

Genomförande

Kompetensmässigt och resursmässigt stöd för att genomföra era uppdrag och satsningar. Behöver ni stöd för att gå från ord till handling i era ambitioner?

Läs mer

Affärsutveckling

Rådgivning och stöd i utvecklingen av affären och strategin för att genomföra den. Får ni de affärer ni siktar på och blir de som ni förväntar er?

Läs mer

Utbildning

Öppna och företagsanpassade utbildningar och föreläsningar inom våra expertområden. Har ni den kompetens ni behöver för att se och kunna möta de utmaningar ni står inför?

Läs mer

Några av våra kunder