Almedalsseminarium: Hållbarhetsrapportering! Varför och för vem?

June 30, 2017

Välkomna på ett samtal om hållbarhet inom byggbranschen!

 

Datum: Måndag 3 juli

Tid: 14.00-14.30

Plats: Byggarnas Hus, Bremergränd 4, Visby

 

 

Ny lag ger nya krav och från och med årsskiftet ska företag av en viss storlek hållbarhetsrapportera. Det kommer att direkt påverka många företag i byggbranschen som måste skapa nya rutiner för att samla och synliggöra sitt hållbarhetsarbete. 

Sveriges Byggindustrier har tillsammans med byggföretaget Åke Sundvall Byggnads AB och Dipart Entreprenad inlett ett utvecklingsarete för att ta fram en guide som underlättar för företag att rapportera om sitt hållbarhetsarbete. 

Projektet leds av Nina Björstrand på konsultföretaget Sharing Capabilites och hon kommer att kort berätta om den nya lagen om hållbarhetsrapportering. Sedan följer ett samtal med Marianne Hedberg och Lars-Johan Blom från Sveriges Byggindustrier samt Hanna Lindskog från Åke Sundvall Byggnads AB om projektets syfte och hur byggbranschen kan arbeta med det långsiktiga hållbarhetsarbetet. 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283