Stöd till privata bolag kring marknadsanalys och social hållbarhet

June 27, 2017

Allt fler städer och kommuner kräver att byggaktörerna visar på hur de jobbar med social hållbarhet i de specifika projekten för att markanvisning ska ges. För byggaktörerna är det ofta en utmaning att kartlägga sitt sociala hållbarhetsarbete, och en ännu större uppgift att analysera hur de bör arbeta för att möta kommunernas framtida behov.

Under våren 2017 har Sharing Capabilities stöttat två privata byggaktörer med att definiera social hållbarhet för deras respektive marknadssituation, kartlägga vad de gör inom dessa områden samt hjälpa till med att ta fram en strategi för det sociala hållbarhetsarbetet framåt. Inom uppdragen har vi bland annat genomfört intervjuer med nyckelaktörer, analyserat och kartlagt kopplingar mellan kommunernas visioner och översiktsplaner till bolagens egna hållbarhetsarbete. Kunderna har uppskattat analysen mycket eftersom den har hjälpt dem att göra social hållbarhet konkret, samtidigt som de kan arbeta direkt med den i sitt strategiska arbete för att stärka sin position på marknaden.

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283