Vad gör en managementkonsult i en startup?

November 1, 2017

 

Jag heter Julia, är 25 år gammal och nyexaminerad civilingenjör i Väg- och vattenbyggnad vid Lunds Tekniska Högskola. Under våren 2017 lämnade jag Skåne och studentl

 

ivet bakom mig och flyttade till Stockholm för att skriva mitt examensarbete hos Skanska, det avslutande momentet i studentprogrammet Skanska 21. Efter att ha plockat ut min examen började jag i augusti 2017 som juniorkonsult på Sharing Capabilities, ett managementkonsultföretag i Stockholm med inriktning på samhällsbyggnadssektorn.

 

Sharing Capabilities är en startup och idag har jag sex härliga kollegor med olika bakgrund och färdigheter. Under mina första månader i arbetslivet har jag hunnit arbeta i flera projekt, mot både privata och offentliga aktörer. Mina dagar är fyllda av seminarier, skrivbordsjobb, kundmöten och skönt kontorshäng. Det jag gillar allra bäst med Sharing Capabilities är delaktigheten man erbjuds som anställd, där man får vara med i utvecklandet av företaget på nära håll. Jag lär mig nya saker varje dag och framför allt träffar jag dagligen nya spännande människor.

 

Om du följer mig på instagram @sharingcap ska jag försöka visa vad jag gör som managementkonsult, och hur det är att vara anställd på Sharing Capabilities! #följjulia 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283