Sharing Capabilities på seminarium med tankar och idéer om en hållbar framtid

December 4, 2017

 

 

Fredag den 1 december bjöd IQ Samhällsbyggnad in till ett seminarium om goda idéer, innovationer och social hållbarhet. Mötet inleddes av ett anförande av Alf Karlsson som berättade om regeringens politik inom området, vartefter FORMAS informerade om de stora utlysningar som nu finns att söka för att forska och driva utveckling mot en mer hållbar bostadsmarknad. Avslutningsvis berättade fyra olika företag inom branschen om hur de arbetar för att själva eller genom sina kunder stödja utvecklingen på bostadsmarknaden mot en mer social hållbar utveckling. 

 

Sharing Capabilities inledde, där Frank Strand berättade om vårt arbete och om våra dialoger med aktörer för att förstå och fånga nya möjligheter i en tid med nya krav. Hur kan man som kommun tänka likväl som bostadsutvecklare i en tid när bostadsförsörjningsfrågan ökar alltmer i betydelse likväl som att markpolitiken vässas alltmer som instrument. Seminariet avslutades med ett panelsamtal och en utblick av hur en önskad respektive en förväntad utveckling kunde se ut.

 

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283