God jul och gott nytt år!

December 22, 2017

 

 

Det är ännu en gång hög tid att välkomna julen i våra hem och kontor. På Sharing Capabilities uppskattar vi den här högtiden extra mycket, vi tänder ljus på morgonen, lyssnar på ljuvliga julsånger och njuter av lussekatter till kaffet.

Vi är tacksamma för att vi kan spendera julen med nära och kära. Samtidigt är vi medvetna att det finns alltför många som inte har tak över huvudet eller möjlighet att köpa julmat eller julklappar till sina barn. I år uppmuntrar vi på Sharing Capabilities därför våra medarbetare att bidra till Stadsmissionens viktiga arbete för att hjälpa fler till en god jul. För varje gåva som våra medarbetare ger till Stadsmissionen dubblar företaget gåvan. Utöver det sponsrar Sharing Capabilities också Nattvandrarna i år.

 

Vi på Sharing Capabilities önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283