En kväll med bostadsförsörjningen i fokus

January 25, 2018

Kommunerna ska enligt lag planera för alla invånare ska få möjlighet att leva i goda bostäder. Men vad innebär det i realiteten och hur ser ansvarsfördelningen ut mellan staten, kommunerna och bostadsutvecklarna? Vad kan och bör vi förvänta oss av de respektive parterna?

 

Föreningen För Samhällsplanering bjuder idag, tillsammans med White arkitekter, in till ett kvällssamtal om kommunernas ansvar i bostadsförsörjningsfrågan. Kvällen kommer modereras av Sharing Capabilities Frank Strand som leder diskussionen mellan Viktoria Walldin från White arkitekter, Elin Blume från Länsstyrelsen i Stockholm och Jan-Ove Östbring från Sveriges Kommuner och Landsting.

 

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283