Nytt uppdrag: Projektledning för Norra Djurgårdstadens Forum för hållbara lösningar

February 23, 2018

Sharing Capabilities har fått i uppdrag av Stockholms stad att projektleda Norra Djurgårdsstadens Forum för hållbara lösningar. Forumen, som genomförts sedan 2012, syftar till att möjliggöra för leverantörer med innovativa lösningar att nå ut till marknaden med sina produkter, skapa möjligheter för byggaktörer att se ny teknik och diskutera sina byggprojekt med branschens främsta innovatörer samt ge leverantörer en bättre bild av sina kunders behov och förväntningar på produkter.

 

”Det här ska bli jättespännande. Det rör sig om ett projekt över lång tid med en beställare som på många sätt är främst inte bara i Sverige utan även i världen inom hållbar stadsutveckling. Vi har fått ett tydligt uppdrag av Stockholms stad att vidareutveckla konceptet för att ännu bättre fånga affärsnyttan för både byggaktörerna och leverantörerna under forumen, vilket vi ser fram emot att påbörja direkt.” säger Nina Björstrand, som är projektledare för forumen.

 

Mer information om Norra Djurgårdsstaden finns här: http://vaxer.stockholm.se/omraden/norra-djurgardsstaden/ 

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283