Nya möjligheter - Ramavtal med Örebro kommun

May 4, 2018

Sharing Capabilities har tecknat ramavtal med Örebro kommuns ledningsgrupp för managementkonsult tjänster. Örebro är befolkningsmässigt Sveriges sjunde största kommun med en fortsatt hög tillväxt. Örebro kommun är utvecklingsorienterad och prövar innovativa lösningar på de utmaningar som de ställs inför. Bland annat har de tagit fram Örebromodellen som är ett nytt arbetssätt kring planering och markanvisning för att trygga bostadsproduktionen.

 

I den egna organisationen jobbar totalt ca 12 000 medarbetare för att nå kommunens vision om att bli Skandinaviens mest attraktiva medelstora stad. Det är inte tillväxten i sig som är i fokus utan det eftersträvande målet är att  människor och familjer trivs och att företag och föreningar utvecklas i kommunen.

 

Flera stora varumärken var med och tävlade i två olika anbudsområden, processledning och organisationsledning, där totalt sju aktörer valdes ut. Enbart två av aktörerna, bland dessa Sharing Capabilities, fick båda områdena. Ramavtalet startar i april och sträcker sig de kommande fyra åren och vi ser fram emot att stödja Örebros kommande utveckling inom våra fokusområden.

 

Sharing Capabilities ser Örebro som en kommun som har en spännande resa framför sig och ser fram emot att få tillsammans med nyckelpersoner i organisationen vara med och leda och utveckla kommunen i rätt strategisk riktning.

 

"Vi är stolta över att Sharing Capabilites har vunnit ett ramavtal med en av Sveriges största och mest spännande kommuner. Det skall bli spännande att ses vad vi kan utveckla tillsammans med Örebro kommun under de här 4 åren!"

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283