Välbesökt forum för hållbara lösningar

June 29, 2018

Måndagen den 11 juni anordnades seminariet Forum för hållbara lösningar för 23:e gången sedan 2012, dock för första gången med Nina Björstrand från Sharing Capabilities som projektledare och moderator. Arrangör är Exploateringskontoret, Stockholms stad.

 

De drygt 90 deltagarna fick lyssna på konkreta lärdomar från området Norra 2 i Norra Djurgårdsstaden, som var det första området i stadsdelen att ha skarpa hållbarhetskrav redan från början.  Seminariet fokuserade på byggaktörernas och stadens arbete med energieffektiva byggnader samt gröna tak och gårdar.

 

En sammanfattning av innehållet och mer information om forumet finns på Stockholms stads hemsida.

 

Kommande forum för hållbara lösningar kommer även fortsättningsvis att projektledas av oss på Sharing Capabilities, med Nina Björstrand som projektledare och Airin Ardalan som handläggare. "Vi ser verkligen fram emot nästa forum som kommer arrangeras i höst, förberedelserna är redan i full gång.  Då kommer även innovatörer och leverantörer att delta för att visa vilka hållbara lösningar det finns på marknaden." - Airin Ardalan

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283