Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

 

Förra veckan bjöd Sveriges Byggindustrier in till en kick-off för byggbranschens Färdplan för fossilfri konkurrenskraft . Sharing Capabilities hållbarhetschef Nina Björstrand bjöds in för att berätta för deltagarna om vikten av hållbarhetsredovisningar i arbetet för en klimatneutral bransch år 2045.

 

“Hållbarhet är inte flummigt och behöver inte vara så svårt som många tror. Det handlar egentligen om ordning och reda: Att kartlägga och mäta det egna företagets klimatpåverkan i sin hållbarhetsredovisning är en förutsättning för att hela byggbranschen ska bli klimatneutral.”

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283