Huddinge tar sats för utveckling av arbetet med bostadsförsörjning

December 7, 2018

Huddinge kommun ska uppdatera och revidera sina riktlinjer för bostadsförsörjning och har handlat upp Sharing Capabilities för att stödja kommunen i arbetet. Med stöd av Prognoscentret ska Sharing Capabilities analysera och processleda framtagandet av uppdaterade riktlinjer för kommunens bostadsförsörjning. Arbetet inleddes i november och kommer att pågå fram till sommaren 2019.

 

Sharing Capabilities är särskilt glada för att få möjlighet att stödja en expansiv kommun som Huddinge, med stort fokus på hållbar utveckling och ett ambitiöst bostadsförsörjningsarbete. Uppdraget handlades upp i konkurrens med flera av branschens bästa konsulter med fokus på bostadsutveckling.

 

Sharing Capabilities har lång erfarenhet av att arbeta med de olika utmaningar som många kommuner står inför idag på bostadsmarknaden, och innehar därmed expertis kring bostadsfrågor i stort, den offentliga styrningen och de verktyg som kommunen har befogenhet över för arbetet med bostadsförsörjning. Utifrån detta kommer Sharing Capabilities att genomföra både analyser och mål- och strategiformuleringar åt Huddinge kommun, som har ett effektmål om en god och ändamålsenlig bostadsförsörjning. Prognoscentret bidrar med ett ansvar för kvantitativ analys, medan Sharing Capabilities ansvarar för kvalitativ analys och uppdraget i sin helhet.

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283