Nominerade till Årets Innovation!

February 13, 2019

Idag fick vi reda på att Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond (SBUF) har nominerat vår vägledning för hållbarhetsredovisning till sitt årliga pris ”Årets innovation”. Vi har tillsammans med två andra projekt valts ut bland ett hundratal andra, vilket SBUF motiverar med att vägledningen ger stor branschnytta och är väl förankrad i branschföretagens vardag. Precis det vi ville åstadkomma! Tack för gott samarbete Sveriges Byggindustrier, Åke Sundvall och Dipart – nu håller vi tummarna inför prisutdelningen i maj!

 

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283