Sharing Capabilities fortsätter stödja Länsstyrelsernas utvecklingsarbete med energi- och bostadsstöden

March 14, 2019

Investeringsstödet för hyresrätter återinförs meddelade bostadsminister Per Bolund i Ekots lördagsintervju. Vi på Sharing Capabilities fortsätter och intensifierar vårt arbete med att stödja Länsstyrelserna i att stärka och utveckla den nationella samordningen av Länsstyrelsernas handläggning av energi- och bostadsstöd. För tio månader sedan påbörjades uppdraget genom att lägga grunden för en ny organisation och vi fortsätter nu arbetet genom att stödja vidareutvecklingen av den nationella samordningen inom Länsstyrelserna. Målet med arbetet är att säkerställa förutsättningarna för effektiv och likvärdig hantering av energi- och bostadsstöden oavsett var i landet du bor eller verkar. 

 

Om du vill veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta Frank Strand!

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283