Folksams hållbarhetsrapport publicerad

April 4, 2019

Ett av Sveriges största och mest välkända bolag, Folksam, har nu publicerat sin års- och hållbarhetsrapport för 2018. Nina Björstrand från Sharing Capabilities har stöttat Folksam i att koordinera arbetet och med att lyfta fram det viktigaste i texter och infografik:

 

- Det är en utmaning att kommunicera hållbarhetsarbetet hos en så stor och komplex koncern som Folksamgruppen på ett samlat och intressant sätt. Det finns lagkrav och regelverk som måste uppfyllas, samtidigt som alla medarbetare ska känna igen både helheten och sin egen del. Men jag är verkligen stolt över slutresultatet, och jag är framför allt glad över att även Folksam är det.

 

Års- och hållbarhetsrapporten finns att läsa här.

 

 

 

Please reload

Läs mer om våra projekt

Hållbarhet behöver faktiskt inte vara svårt

September 10, 2018

1/10
Please reload

Senast upplagda
Please reload

scap (kopia).png
  • Gray Instagram Ikon
  • Grey LinkedIn Icon

Sharing Capabilities AB | Södermalmstorg 4 | 116 45 Stockholm | Kontakt | Org nr. 559023-3283

© 2016 all rights reserved by Sharing Capabilities AB. ORG.NR 559023-3283